‘Obrana i zaštita’ na jesenskoj turneji po festivalima!

Nakon što je krajem rujna započeo redovnu kino distribuciju u Hrvatskoj, višestruko nagrađivani dugometražni igrani film Bobe Jelčića, ‘Obrana i zaštita’, u studenom će se predstaviti na nizu festivala u regiji, ali i šire. Naime, u narednih dvadesetak dana film će biti prikazan u Sloveniji, Slovačkoj, Makedoniji, Srbiji, Bjelorusiji, Njemačkoj, Turskoj te Indiji!

Svoju kasnojesensku festivalsku turneju film ‘Obrana i zaštita’ započeo je početkom studenog na Međunarodnom filmskom festivalu Listapad u Minsku u Bjelorusiji, a tijekom tekućeg tjedna bit će prikazan u konkurenciji 27. Međunarodnog filmskog festivala u njemačkom Braunschweigu. Nadolazeći vikend predstavit će se u Sloveniji, na 24. Ljubljanskom međunarodnom filmskom festivalu, kao i u Slovačkoj, na filmskom festivalu u Bratislavi. Sredinom studenog ‘Obrana i zaštita’ putuje u Skopje na Festival europskog filma – Cinedays, kao i na Međunarodni filmski festival u Malatyji u Turskoj, a u drugoj polovici studenog pak na Međunarodni filmski festival Indije u Goi. Festivalska turneja u studenom završava u regiji i to u Beogradu, gdje će ‘Obrana i zaštita’ biti prikazana na Festivalu autorskog filma.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>